h

Gewonnen

23 maart 2014

Gewonnen

Wat een spannende dagen waren dat. Gebeurt me niet veel dat ik zo gespannen bent dat ik er haast niet van kan slapen maar dat is me de 2 dagen voor de verkiezingsdag wel overkomen.

De uitslag liet aardig op zich wachten en tot het einde toe was het spannend. Vanaf het 1e moment waren wij als SP de grootste maar de lokale partij VV-2000 kwam met iedere tussenstand steeds een stukje dichterbij.
 
Maar uiteindelijk is het dan toch officieel. De SP is de grootste partij in Vlaardingen. Echter nu  begint het pas. Na maanden van voorbereiden en campagne voeren, overleg en cursussen volgen moeten we direct aan de bak.
Arnout Hoekstra en ik gaan de coalitie onderhandelingen starten. Weer een nieuwe ervaring opdoen en ondertussen gaan we ook met de nieuwe fractie aan de slag, dus niks geen even achterover leunen maar aanpakken en doorpakken.
 
De komende vier jaar gaan we Vlaardingen Sociaal op de kaart zetten. Ben erg benieuwd naar de partijen die met ons mee willen doen om dit te realiseren. 1 ding weet ik wel , aan ons zal het niet liggen. 
 
Bij deze nog ontzettend bedankt voor al uw stemmen op de SP  maar ook een speciale dank voor de 89 mensen die op mij gestemd hebben. Ben er ontzettend blij mee.
Ik hoop u ook de komende maanden op de hoogte te houden van mijn persoonlijke ervaringen in het Sociale Vlaardingse politiek.
 
kasper vink
 

U bent hier