h

Bestuur

Willem de Man

Voorzitter

06 83236390

Willem de Man (1969) Werkzaam als service engineer in de dieselmotoren industrie. Techniek heeft me altijd aangesproken maar ik maak me wel zorgen om de vaart die de techniek nu doormaakt, waardoor de mens wordt ingehaald. Naast mijn werk ben ik geïnteresseerd in cultuurwetenschappen en ben maatschappelijk betrokken met Vlaardingen als hele mooie stad. Vlaardingen is een stad met vele culturen die allemaal een plaats verdienen in de samenleving en ik wil me hier graag voor inzetten. De SP is voor mij een bewuste keuze om niet aan de politieke zijlijn te blijven staan maar actief deel te nemen aan het politieke landschap van Vlaardingen.

Arie Redert

Organisatiesecretaris

In het dagelijks leven ben ik leraar techniek en Nask. Omdat ik mij steeds meer zorgen maak over het verharden en individualiseren van onze maatschappij besloot ik, in plaats van over politiek te klagen, er zelf wat aan te gaan doen. De keuze voor de SP was voor mij dan ook een logische. Ik hoop met mijn inzet en vaardigheden er uiteindelijk voor te kunnen zorgen dat Vlaardingen, voor iedereen, een (nog) betere plek wordt om te wonen, en werken.

Els Geelhoed-Janssen

Ledenadministratie

0636180842

Els Geelhoed-Janssen (1954) is als bestuurslid verantwoordelijk voor het contact met de leden. Zij bezoekt nieuwe leden en onderhoudt met hen contact. Binnen SP-buurtteam Hoevenbuurt is zij contactpersoon. Daarnaast is Els huisvrouw en zet zij zich in als mantelzorger.

Kasper Vink

Penningmeester

0108488675

0651221796

Kasper Vink (1961) is bestuurslid (penningmeester) van de SP-afdeling Vlaardingen. Daarnaast is hij financieel directeur bij een bedrijf in de metaalsector.

Tugay Filiz

Coordinator communicatie en social media

06 15312028

Tugay Filiz (1994) - Tugay is een Business ICT & Management student op de Hogeschool Rotterdam en heeft hij een bijbaan in de Albert Heijn van Vlaardingen West. Verder is Tugay altijd te vinden bij diverse muzikale evenementen of bij zijn platenspeler. Tugay: "Een Vlaardingen met een sterk gemeenschapsgevoel waar iedereen zich thuis voelt, daar droom ik nou van."

Siciid Ducaale

Bestuurslid

Siciid Ducaale (1973) is bestuurslid van de SP afdeling Vlaardingen. Daarnaast is hij sinds1998 werkzaam in de farmaceutische industrie als chemisch analist. Hij is gespecialiseerd in de kwaliteitscontrole van geneesmiddelen in het laboratorium. In het verleden heb ik verschillende vrijwilligerswerk gedaan, voor o.a. vluchtelingen in Brabant. Ik probeer altijd waar ik ook woon maatschappelijk betrokken activiteiten te ondernemen. Ik kan niet tegen onrecht en daarom kom ik graag op voor de mensen, die zich door (machtige) instanties in de hoek gedrukt voelen. In mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en als muziekliefhebber ga ik naar de festivals.

U bent hier