h

Bestuur

Willem de Man

Voorzitter

06 83236390

Willem de Man (1969) Werkzaam als service engineer in de dieselmotoren industrie. Techniek heeft me altijd aangesproken maar ik maak me wel zorgen om de vaart die de techniek nu doormaakt, waardoor de mens wordt ingehaald. Naast mijn werk ben ik geïnteresseerd in cultuurwetenschappen en ben maatschappelijk betrokken met Vlaardingen als hele mooie stad. Vlaardingen is een stad met vele culturen die allemaal een plaats verdienen in de samenleving en ik wil me hier graag voor inzetten. De SP is voor mij een bewuste keuze om niet aan de politieke zijlijn te blijven staan maar actief deel te nemen aan het politieke landschap van Vlaardingen.

Jolanda Loke

Organisatie secretaris

06 43967611

Jolanda Löke (1969) is werkzaam in de zorg bij het zorgcentrum Vaartland en tevens ook werkzaam in de buitendienst van frankenland. Zij is werkzaam als huishoudelijk medewerkster voor beide locaties. Jolanda houdt zich oa binnen de SP bezig met, Groen, Cultuur, Kunst, milieu, participatie en integratie. In haar vrije tijd, leest zij graag een goed boek, houdt ze van dansen, luistert zij naar muziek en wandelt zij graag door de natuur.

Kasper Vink

Penningmeester

0108488675

0651221796

Kasper Vink (1961) is bestuurslid (penningmeester) van de SP-afdeling Vlaardingen en raadslid van de SP-fractie in de gemeenteraad van Vlaardingen. Daarnaast is hij financieel directeur bij een bedrijf in de metaalsector. De fractiespecialismen van Kasper zijn financiën en economie.

Els Geelhoed-Janssen

Ledenadministratie

0636180842

Els Geelhoed-Janssen (1954) is als bestuurslid verantwoordelijk voor het contact met de leden. Zij bezoekt nieuwe leden en onderhoudt met hen contact. Binnen SP-buurtteam Hoevenbuurt is zij contactpersoon. Daarnaast is Els huisvrouw en zet zij zich in als mantelzorger.

Alke van Marsbergen

Bestuurslid

Leo Minnigh

Bestuurslid

Leo Minnigh (1947) is geoloog en heeft enige jaren in de industrie gewerkt, maar de meeste jaren in het wetenschappelijk onderwijs. Hij is sinds enige jaren gepensioneerd en geeft nu HOVO-cursussen (Hoger Onderwijs Voor Ouderen) en excursies op het gebied van aardwetenschappen. Leo is sinds 2010 lid van de SP en was betrokken bij het schrijven van het verkiezingsprogramma van de huidige gemeenteraadsfractie. Hij geniet van het buitenleven en maakt ieder jaar een trektocht door de Alpen. Foto: Irene Hoekstra

Tugay Filiz

Contactpersoon ROOD

06 15312028

Siciid Ducaale

Bestuurslid

Arnout Hoekstra

Wethouder

010 2484000

06 83693776

Arnout John Hoekstra (1984). Arnout Hoekstra is momenteel wethouder financiën, grondzaken, vastgoed, sport en cultuur. Daarvoor was hij onder meer vijf jaar fractievoorzitter in de gemeenteraad en werkte hij als fractiemedewerker in de Tweede Kamer. Arnout zijn hobby’s zijn hardlopen, wielrennen en reizen.

Frank Hoogervorst

Fractievoorzitter

0616259371

Frank Hoogervorst (1986). Frank Hoogervorst is raadslid sinds 2011, en was tot de verkiezingen in 2014 het jongste raadslid van Vlaardingen. Frank is sinds mei 2016 fractievoorzitter van de SP-fractie. Frank is slager van beroep en zijn hobbies zijn gamen en fietsen. Binnen de fractie is hij woordvoerder op de onderwerpen volkshuisvesting, veiligheid en metropool/regio. Voordat hij raadslid werd was Frank actief voor ROOD, de jongerenafdeling van de SP.

U bent hier