h

Bestuur

Willem de Man

Voorzitter

06 83236390

Willem de Man (1969) Werkzaam als service engineer in de dieselmotoren industrie. Techniek heeft me altijd aangesproken maar ik maak me wel zorgen om de vaart die de techniek nu doormaakt, waardoor de mens wordt ingehaald. Naast mijn werk ben ik geïnteresseerd in cultuurwetenschappen en ben maatschappelijk betrokken met Vlaardingen als hele mooie stad. Vlaardingen is een stad met vele culturen die allemaal een plaats verdienen in de samenleving en ik wil me hier graag voor inzetten. De SP is voor mij een bewuste keuze om niet aan de politieke zijlijn te blijven staan maar actief deel te nemen aan het politieke landschap van Vlaardingen.

Siciid Ducaale

Organisatiesecretaris

Siciid Ducaale (1973) is bestuurslid van de SP afdeling Vlaardingen. Daarnaast is hij sinds1998 werkzaam in de farmaceutische industrie als chemisch analist. Hij is gespecialiseerd in de kwaliteitscontrole van geneesmiddelen in het laboratorium. In het verleden heb ik verschillende vrijwilligerswerk gedaan, voor o.a. vluchtelingen in Brabant. Ik probeer altijd waar ik ook woon maatschappelijk betrokken activiteiten te ondernemen. Ik kan niet tegen onrecht en daarom kom ik graag op voor de mensen, die zich door (machtige) instanties in de hoek gedrukt voelen. In mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en als muziekliefhebber ga ik naar de festivals.

Tugay Filiz

Scholingssecretaris

06 15312028

Tugay Filiz (1994) - Tugay is een Business ICT & Management student op de Hogeschool Rotterdam en heeft hij een bijbaan in de Albert Heijn van Vlaardingen West. Verder is Tugay altijd te vinden bij diverse muzikale evenementen of bij zijn platenspeler. Tugay: "Een Vlaardingen met een sterk gemeenschapsgevoel waar iedereen zich thuis voelt, daar droom ik nou van."

Frank Hoogervorst

Penningmeester

0616259371

Frank Hoogervorst (1986) was raadslid van 2011 tot 2018. Tot de verkiezingen in 2014 was hij het jongste raadslid van Vlaardingen. Sinds mei 2016 was hij fractievoorzitter van de SP-fractie. Frank is slager van beroep en zijn hobbies zijn gamen en fietsen. Binnen de fractie was hij woordvoerder op de onderwerpen volkshuisvesting, veiligheid en metropool/regio. Voordat hij raadslid werd was Frank actief voor ROOD, de jongerenafdeling van de SP.

Kwestan Nadir

Bestuurslid

Kwestan Nadir 1964. Was werkzaam als onderwijzeres werkzaam in Iraq (Koerdistan) vanwege de slechte situatie ben ik in 1996 naar Nederland gekomen. Heb hier in Nederland sociaal pedagogisch opleiding afgerond. Nu ben ik werkzaam bij de kinderopvang in Vlaardingen. Ben altijd geïnteresseerd in de politiek dat begon al op jonge leeftijd. Mensenrechten met bij uitstek vrouwenrechten heb ik me altijd voor ingezet. Ik zet me in voor verschillende stichtingen vrouwen rechten en begeleid daarin de activiteiten. Daarnaast begeleid ik vrouwen met het verbeteren van de Nederlandse taal.

Els Geelhoed-Janssen

Bestuurslid

0636180842

Els Geelhoed-Janssen (1954) is als bestuurslid verantwoordelijk voor het contact met de leden. Zij bezoekt nieuwe leden en onderhoudt met hen contact. Binnen SP-buurtteam Hoevenbuurt is zij contactpersoon. Daarnaast is Els huisvrouw en zet zij zich in als mantelzorger.

Arnout Hoekstra

Bestuurslid

Arnout John Hoekstra (1984), was van 2011 t/m 2018 wethouder. Daarvoor was hij onder meer vijf jaar fractievoorzitter in de gemeenteraad en werkte hij als fractiemedewerker in de Tweede Kamer. Arnout zijn hobby’s zijn hardlopen, wielrennen en reizen.

U bent hier