h

Bestuur

Willem de Man

Voorzitter

06 83236390

Willem de Man (1969) Werkzaam als service engineer in de dieselmotoren industrie. Techniek heeft me altijd aangesproken maar ik maak me wel zorgen om de vaart die de techniek nu doormaakt, waardoor de mens wordt ingehaald. Naast mijn werk ben ik geïnteresseerd in cultuurwetenschappen en ben maatschappelijk betrokken met Vlaardingen als hele mooie stad. Vlaardingen is een stad met vele culturen die allemaal een plaats verdienen in de samenleving en ik wil me hier graag voor inzetten. De SP is voor mij een bewuste keuze om niet aan de politieke zijlijn te blijven staan maar actief deel te nemen aan het politieke landschap van Vlaardingen.

Kasper Vink

Penningmeester

0108488675

0651221796

Kasper Vink (1961) is bestuurslid (penningmeester) van de SP-afdeling Vlaardingen. Daarnaast is hij financieel directeur bij een bedrijf in de metaalsector.

Siciid Ducaale

Organisatiesecretaris

Siciid Ducaale (1973) is bestuurslid van de SP afdeling Vlaardingen. Daarnaast is hij sinds1998 werkzaam in de farmaceutische industrie als chemisch analist. Hij is gespecialiseerd in de kwaliteitscontrole van geneesmiddelen in het laboratorium. In het verleden heb ik verschillende vrijwilligerswerk gedaan, voor o.a. vluchtelingen in Brabant. Ik probeer altijd waar ik ook woon maatschappelijk betrokken activiteiten te ondernemen. Ik kan niet tegen onrecht en daarom kom ik graag op voor de mensen, die zich door (machtige) instanties in de hoek gedrukt voelen. In mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en als muziekliefhebber ga ik naar de festivals.

Arnout Hoekstra

Bestuurslid

Arnout John Hoekstra (1984), was van 2011 t/m 2018 wethouder. Daarvoor was hij onder meer vijf jaar fractievoorzitter in de gemeenteraad en werkte hij als fractiemedewerker in de Tweede Kamer. In 2019 was hij lijsttrekker voor de Europese verkiezingen. Arnout zijn hobby’s zijn hardlopen, wielrennen en reizen.

Kwestan Nadir

Bestuurslid

Kwestan Nadir 1964. Was werkzaam als onderwijzeres werkzaam in Iraq (Koerdistan) vanwege de slechte situatie ben ik in 1996 naar Nederland gekomen. Heb hier in Nederland sociaal pedagogisch opleiding afgerond. Nu ben ik werkzaam bij de kinderopvang in Vlaardingen. Ben altijd geïnteresseerd in de politiek dat begon al op jonge leeftijd. Mensenrechten met bij uitstek vrouwenrechten heb ik me altijd voor ingezet. Ik zet me in voor verschillende stichtingen vrouwen rechten en begeleid daarin de activiteiten. Daarnaast begeleid ik vrouwen met het verbeteren van de Nederlandse taal.

Maurice van Beers

Bestuurslid

Maurice van Beers is bestuurslid van de SP afdeling Vlaardingen. Hij is geboren en getogen in Vlaardingen. Zijn werkzame leven is hij begonnen als sociaal werker in Rotterdamse wijken zoals Feijenoord en Crooswijk. Eind jaren negentig verhuisde hij naar Latijns Amerika en werkte o.a. voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken op thema's als duurzame ontwikkeling. Na 15 jaar keerde hij weer terug naar Vlaardingen. Op dit moment werkt hij bij CNV Internationaal in het versterken van de vakbeweging in Latijns Amerika. Actief zijn voor de SP vindt hij belangrijk omdat de SP een partij is die voor en met mensen werkt aan echte en structurele verbeteringen.

Aria Hoogendonk

Organisatiesecretaris Werkgroep Maassluis

06 16178514

U bent hier