h

Partij inzet

9 maart 2014

Partij inzet

We kunnen er nu echt niet meer om heen. Al enkele weken zijn we campagne aan het voeren. 
Dit jaar wordt er veel over social media geroepen.  Niet alleen naar de burgers ( lees vrienden) toe maar ook onderling tussen de partijen en met name de lijsttrekkers en enkele kandidaats raadsleden.
Is dit nu de hedendaagse communicatie?  Ik denk wel eens ‚ zal ik maar gewoon ouderwets op een houten kistje gaan staan en dan mijn woordje doen?.  Dat is tenminste wel directe communicatie waarbij je de mensen ziet en zij kunnen reageren op datgene wat je verteld.  Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n redenaar of heb ik daar het lef niet voor maar wat niet is kan altijd nog komen toch?  Aan de kraam staan of midden tussen de mensen en een dialoog aangaan vind ik wel weer prachtig om te doen. Dat is wat we binnen de SP ook graag willen. Dus ook na de verkiezingen blijven we gewoon met of zonder kraam bereikbaar voor de mensen van Vlaardingen ongeacht de uitslag.
De afgelopen 2 weken hebben we zo’n 30.000 verkiezingskrantjes huis aan huis bezorgd. En nee natuurlijk niet altijd leuk om te doen maar je doet het gewoon omdat je een visie hebt  hoe Vlaardingen Sociaal bestuurd moet worden de komende jaren.
En dan de peilingen,  Omroep Vlaardingen maakt wekelijks bekend hoe de partijen ervoor staan. De SP scoort toch nog toe als hoogste partij. Natuurlijk zijn we daar dan wel weer trots op maar we weten ook dat 19 maart nog moet komen en dan pas weten we werkelijk hoe we ervoor staan.  In ieder geval aan onze inzet zal het niet liggen, zowel niet voor 19 maart als erna.
 
Stem tevree , stem SP
Kasper Vink

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier