h

Sociaal Principe

7 februari 2014

Sociaal Principe

Tussen blog 2 en blog 3 zit nu een week of 5.
in die tijd heb ik 2 radio interviews ( politieke estafette omroep Vlaardingen) gehad, een artikel geschreven over de matten op het Liesveld met een bizar antwoord (door de mat nu 45 gr.  te draaien struikelen mensen er niet meer over ???)  , 4 bijeen-komsten van het kaderteam SP bijgewoond, 2x aanwezig bij commissie vergaderingen en 1x  bij de 1e raadsvergadering van 2014 onder leiding van onze nieuwe burgemeester Eenhoorn, verder nog gefolderd (huis aan huis) en geflyerd ( in centrum en overige wijken).
en O ja, ook nog een ledenvergadering gehad waarbij we het verkiezingsprogramma 2014-2018 gepresenteerd hebben. Waarschijnlijk ben ik nog wat dingen vergeten.
 
Hoe zit het dan met het thuisfront want ook als (aankomend) raadslid heb je toch nog een prive leven?  Het antwoord daarop is ja natuurlijk. 
Eerst had ik alleen werk en prive, nu heb ik werk, prive en politiek. Dat vraagt om medewerking en begrip van het thuisfront, immers van werk kan ik dat niet verwachten want moet toch ook ergens van leven niet waar? Gelukkig zit ik wel bij een partij die ook rekening houdt met de prive situatie. Zo had onze fractie voorzitster (Ingrid Wijker) en daarna ook ikzelf in deze periode even een time-out nodig vanwege prive gebeurtenissen. En dat is dan geen probleem, lopende dingen worden dan gewoon door iemand anders even waar genomen.  Het perfekte Sociale Principe.
Daarom dus voor mij de SP.
 
Kasper Vink
Stem tevree, Stem SP
  

U bent hier