h

VanRuytenburch

4 september 2012

Archeologische vindplaatsen zichtbaar door QR-stoeptegel

SP-wethouder Arnout Hoekstra (van oa. archeologie) presenteerde vandaag zijn plan om archeologische vindplaatsen beter zichtbaar te maken in het straatbeeld. Als proef komen op dertig archeologische vindplaatsen, verspreid over heel Vlaardingen, een stoeptegel te liggen met een QR-code naar de website www.geschiedenisvanvlaardingen.nl. Als de resultaten van de proef positief zijn worden mogelijk meer locaties van een QR-stoeptegel voorzien.

Lees verder
20 juni 2012

Schaap te water in 't Hof

Op 19 juni fietste gemeenteraadslid Frank Hoogervorst langs de weide bij het Hof in Vlaardingen, daar lag een schaap in het water, samen met omstanders is het schaap uit het water gehaald en terug gezet in de wei.
Maar wat schetste zijn verbazing, de dierenambulance had aangegeven niet te komen voor het schaap want het was privé terrein.
Daarom heeft Hoogervorst een mail gestuurd naar wethouder Robberegt over de taken van de dierenambulance.

Lees verder
1 augustus 2009

Zomerterras blijft in het Hof

ROOD op het podium van het Zomerterras

Op vrijdag 31 juli waren de jongeren van de SP afdeling Vlaardingen aanwezig op het Zomerterras in het Hof. Daar overhandigde zij 1088 handtekening van Vlaardingers die zich zorgen maakte over de perikelen rond de locatie van het Zomerterras.

Lees verder
8 november 2008

Het Zomerterras moet in het Hof blijven!

De organisatie van het Zomerterras heeft aangegeven voornemens te zijn het Zomerterras in de toekomst in een andere vorm in de Broekpolder voort te zetten. Dit uit angst voor klachten van de toekomstige bewoners van oprukkende verdere verstedelijking vanuit het Buizengat.

Lees verder

U bent hier