h

Zomerterras blijft in het Hof

1 augustus 2009

Zomerterras blijft in het Hof

ROOD op het podium van het Zomerterras

Op vrijdag 31 juli waren de jongeren van de SP afdeling Vlaardingen aanwezig op het Zomerterras in het Hof. Daar overhandigde zij 1088 handtekening van Vlaardingers die zich zorgen maakte over de perikelen rond de locatie van het Zomerterras.

Gelukkig kon het publiek rustig ademhalen toen de ROOD de handtekeningen overhandigden aan Zomerterrasvoorzitter Hans van Langerak en cultuurwethouder Jan Robberegt, want beide hielden het Zomerterras ook liever in het Hof.

De handtekeningen zijn opgehaald door bierviltjes uit te delen die op de achtekant konden worden ondertekent, door een online petitie en door een Hyves pagina waar mensen lid van konden worden. In totaal zijn er 280 bierviltjes opgehaald, 157 online handtekeningen en 551 mensen zijn lid geworden van de Hyves pagina.

ROOD op het podium van het Zomerterras Foto's: irenehoekstra.nl

U bent hier