h

Onderzoek naar sloopmotiven door Prof. André Thomsen

4 januari 2006

Onderzoek naar sloopmotiven door Prof. André Thomsen

Bij ons verzet (zie verder op deze site) tegen de rigoureuze sloop en sloopplannen van Waterweg Wonen baseren wij ons o.a. andere op een rapport van de TU Delft. Dit rapport over sloop en sloopmotieven is afkomstig van André Thomsen. Thomsen is hoogleraar woningonderhoud.

Het rapport wat gaat over slopen en redenen waarom er gesloopt wordt, staat boordevol argumenten tegen de sloop en liberalisering. Het is een zeer interessant rapport voor degenen die meer willen weten over dit onderwerp en zeker voor diegenen die de SP en de bewonersorganisaties die zich tegen sloop van nog goed te renoveren en betaalbare huurwoningen verzetten. Door sloop en verkoop is er momenteel weer een structurele woningnood onder lagere inkomens en jonge starters ontstaan.

Klik hier om het hele rapport (pdf) te bekijken.

U bent hier