h

SP mini onderzoek

7 februari 2006

SP mini onderzoek

Zoals niet ongebruikelijk staan we deze week weer met een standje op de markten. Dit keer niet tegen het nieuwe zorgstelsel, tegen afvalstorten of andere zaken waar we mee ‘de straat op gaan’. Deze keer hebben we vragen aan het publiek. Ja zeker, het is verkiezingstijd. Nu er weer verkiezingen zijn zien we de meeste andere partijen ook op de markt. Maar die komen vooral zichzelf aanprijzen. Dus zou het vreemd zijn als we ons nu juist niet zouden laten zien.

Maar wij kwamen niet met verkiezingsmateriaal, dat komt nog wel, maar met een aantal vragen. Het gaat om een mini onderzoek.

Het was al snel druk. Het bleek een schotje (is mini onderzoek) in het roosje.
Veel mensen wilden heel graag hun mening geven over; zorginstellingen, thuiszorg, ouderenzorg, openbaar vervoer en bereikbaarheid wijken, Gemeentelijke heffingen en kosten, volkshuisvesting, gemeentelijke service en bureaucratie milieu en veiligheid en zaken waar men zich aan ergert.

Kortom vragen die kennelijk leven, gezien het enthousiasme waarmee we werden ontvangen.
Het resultaat zal, na nog op de markt in de Holy en winkelcentrum Westwijk te zijn geweest, in een klein (mini) rapportje worden samengevat.

Het is de bedoeling dat het onderzoek een indruk geeft van wat de Vlaardingers op de gevraagde punten vinden. Dit rapportje zullen we dan aan de gemeenteraad presenteren.

U kunt ook het vragenformulier (anoniem) via deze site invullen

U bent hier