h

SP Alarmteam in actie tegen gevaarlijke verkeerssituatie

10 februari 2007

SP Alarmteam in actie tegen gevaarlijke verkeerssituatie

Zaterdagavond 10 februari kreeg de SP een melding dat er een onveilige situatie was ontstaan aan de Broekweg. Vanwegen de openbare werken is er een gedeelte van de Broekweg open gebroken en liep de verharde weg over in een onverharde weg. Het was alleen erg jammer dat dit niet zo goed verlicht is maar de wegafzetting ontbrak. Daarbij kwam nog dat de aannemer die daar bezig is een grote hoop puin midden op de weg had gedeponeerd.

Nadat er leden van het Millieu alarmteam, die zich ook inzetten voor veilligheid, een kijkje hadden genomen, kwamen ze tot de conclusie dat de situatie daar uit de hand liep. Ook omdat er binnen zeer korte tijd bijna vijf auto bijna in de puinhoop wren gereden. Het Millieu alarmteam heeft daarom gelijk een melding laten uitdoen naar de politie en dienst stadswerk. Door het snelle handelen van het Millieu allarmteam en de dienst stadswerk is erger voorkomen. Dienst stadswerk was binnen het uur aanwezig om de situatie veilig te maken.

U bent hier