h

ROOD voor betere fiets- en wandelpaden

1 september 2007

ROOD voor betere fiets- en wandelpaden

Fietspad ActieFoto: www.ydee-pics.nl

ROOD Vlaardingen, de jongerenorganisatie van de SP, heeft veel klachten gekregen over de toestand van de bestrating van de fiets- en wandelpaden in Vlaardingen. Er zijn diverse verhalen bekend van mensen die lopend of met de (brom)fiets over losliggende stenen zijn gevallen.

Vlaardingen, 1 September 2007,

ROOD voor betere fiets- en wandelpaden

ROOD Vlaardingen, de jongerenorganisatie van de SP, heeft veel klachten gekregen over de toestand van de bestrating van de fiets- en wandelpaden in Vlaardingen. Er zijn diverse verhalen bekend van mensen die lopend of met de (brom)fiets over losliggende stenen zijn gevallen.

Naar aanleiding van deze meldingen is ROOD op onderzoek gegaan en het bleek dat er inderdaad een hoop mankeert aan de Vlaardingse paden. Op veel plaatsen is de weg slecht onderhouden, is er verzakking, en zit een groot deel van de stenen los, je kan ze er zonder moeite uit tillen. Ook zijn er veel scheuren en we hebben zelfs gezien dat er stenen ontbraken.

Het moge duidelijk zijn dat dit kan leiden tot vele gevaarlijke situaties. Daarom is ROOD vanmorgen tot actie over gegaan!
We hebben duidelijk de gevaarlijke plekken aangegeven op de burgemeester heusdeslaan en zijn verder Vlaardingen ingegaan om ook andere plekken aan te geven.

U bent hier