h

SP Vlaardingen op de bres voor thuiszorg op manifestatie Tweede Kamer

3 oktober 2007

SP Vlaardingen op de bres voor thuiszorg op manifestatie Tweede Kamer

De SP afdeling Vlaardingen was vandaag aanwezig bij de landelijke manifestatie tegen de duizenden ontslagen in de thuiszorg. De thuiszorg is door de regering in de uitverkoop gedaan. Gemeenten kopen zo goedkoop mogelijk zorg in. Personeel en cliënten betalen een hoge prijs. De kwaliteit holt achteruit. Cliënten verliezen hun vertrouwde hulp. Duizenden ervaren krachten worden ontslagen, anderen moeten fors loon inleveren. Cliënten hebben recht op fatsoenlijke zorg en het personeel heeft recht op fatsoenlijk loon. Het comité ‘Zorg geen Markt’ is een actie begonnen onder de slogan: Stop de uitverkoop van de thuiszorg!

SP in actie tegen uitverkoop thuiszorg
De Vlaardingse SP'ers Hans Stolk en Nel Rawie schenken tomatensoep in voor de demonstranten.

http://www.zorggeenmarkt.nl/

U bent hier