h

Actie tegen gokhal in voormalig-V&D gebouw

16 december 2007

Actie tegen gokhal in voormalig-V&D gebouw

 Geen gokhal in voormalig V&D pand! CU/SGP - SP

ChristenUnie/SGP en SP zijn afgelopen zaterdag op het Veerplein in gesprek gegaan met het winkelend publiek over de mogelijke komst van een gokhal. Het Vlaardingse college van B&W heeft besloten om in het voormalig V&D pand aan het Veerplein een gokhal te realiseren. Volgens CU/SGP en de SP gaat dit college compleet voorbij aan de gevoelens van de Vlaardingse bevolking. Wij maken ons enorm zorgen over een toename van gokverslaving, parkeeroverlast en een verslechtering van het toch al negatieve beeld van het stadscentrum. Aanstaande woensdag zal de gemeenteraad een beslissing nemen. CU/SGP en SP delen raamaffiches uit. Door deze voor het raam te hangen kun je aangeven tegen de komst van de gokhal te zijn. Je kunt deze via onze website ook downloaden en uitprinten: Affiche V&D pand.pdf (191kB)

U bent hier