h

SP gaat de VOP in

25 mei 2008

SP gaat de VOP in

De SP afdeling Vlaardingen gaat in de maand juni op bezoek bij de inwoners van de VOP (Vettenoordsepolder). Huis aan huis zal worden aangebeld om met de bewoners in gesprek te gaan. Er bereiken de SP steeds meer zorgelijke signalen over de staat van de buitenruimte, veiligheid en sociale voorzieningen. Met deze buurtenquête wil de SP een representatief beeld krijgen van alle ergernissen, wantoestanden maar vooral ook de mogelijke remedies.

SP de buurten in
In heel Nederland belt de SP de komende periode bij zo’n half miljoen huishoudens aan om over hun wijk of buurt te praten. Tot deze grootschalige enquête is besloten op de partijraad van vorige maand. Pieter Winsemius, oud-VVD minister van VROM, sprak tijdens de partijraad over het belang van meer aandacht voor buurten. Ook Jan Marijnissen ging verder in op het belang van het investeren in de wijken en buurten. Zijn toespraak kunt u hier terugzien.

Arjan Vliegenthart
Op zaterdag 28 juni wordt de afdeling bijgestaan door SP-senator Arjan Vliegenthart. Arjan zit sinds vorig jaar voor de SP in de Eerste Kamer en werkt voor het wetenschappelijk bureau van de SP. Vliegenthart loopt mee met de afdeling om met de Vlaardingers in gesprek te gaan.

U bent hier