h

SP komt met 3e editie ZO-krant

10 oktober 2008

SP komt met 3e editie ZO-krant

Derde editie ZO krantVoor de derde keer dit jaar geeft de SP haar eigen krant uit. Deze ZO-krant wordt in Vlaardingen in een oplage van 30.000 huis-aan-huis verspreid door tientallen enthousiaste vrijwilligers. Ook is de krant verkrijgbaar op onze vaste stand op het Veerplein en te downloaden via het Internet.

De SP informeert via de ZO-krant – ook buiten verkiezingstijd – een aantal keer per jaar wat er speelt in binnen- en buitenland. Deze editie van SP ZO-krant gaat over mensen in geldproblemen, de nieuwe fractieleider Agnes Kant, het verbeteren van de buurten en nog veel meer. Dankzij het grote aantal actieve vrijwilligers en de vrijwillige afdracht van onze volksvertegenwoordigers is de SP instaat om vier keer per jaar de hele bevolking te informeren over haar standpunten en activiteiten. De krant is ook verkrijgbaar via de SP marktkraam op het Veerplein, iedere eerste zaterdag van de maand. Tevens is de krant via de SP-website te lezen.

Naast het bezorgen van de kranten bellen de SP’ers ook bij de mensen aan. In het kader van ‘buurten in de buurt’ enquêteert de SP de Vlaardingers over hun bevindingen over hun eigen buurt. Het komende anderhalf jaar zal de SP op deze wijze alle buurten van Vlaardingen aandoen. Dit najaar wordt de SP in dit buurtenplan bijgestaan door Tweede Kamerlid Fons Luijben en Eerste Kamerlid Arjan Vliegenthart. Zij zullen de komende periode samen met lokale actieve SP’ers bij Vlaardingers aanbellen.

U bent hier