h

Informatieavond kredietcrisis met Kamerlid Farshad Bashir

9 december 2008

Informatieavond kredietcrisis met Kamerlid Farshad Bashir

Farshad BashirDe hele wereld is in de ban van de kredietcrisis. De SP kan zich heel goed voorstellen dat de crisis ook bij veel Vlaardingers vragen oproept. Om veel vragen weg te nemen organiseert de SP een open-informatieavond over de crisis. SP Tweede Kamerlid Farshad Bashir heeft zich bereid gevonden om op 19 december met de inwoners van Vlaardingen in gesprek te gaan.

De SP is de eerste partij die naar aanleiding van de kredietcrisis met een breed plan komt om het financieel-economisch stelsel te hervormen. SP-fractievoorzitter Agnes Kant en Tweede Kamerlid Ewout Irrgang hebben een 30 puntenplan uitgebracht, hoe het NU anders moet in de mondiale economie.

Farshad Bashir (1988) maakte de VWO in Sneek af. Momenteel studeert Bashir Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden. Bashir was actief bij de SP-jongerenorganisatie ROOD, afdelingsbestuurslid en gemeenteraadslid in Leeuwarden. Hij volgde in januari 2008 Rosita van Gijlswijk op als lid van de Tweede Kamer, en werd daarmee gelijk het jongste Kamerlid ooit. Op dit moment is Bashir fiscaal woordvoerder.

De SP afdeling Vlaardingen organiseert een informatieavond op 19 december om 20.00 uur in het afdelingskantoor van de SP aan de broekweg 76. Een avond over de kredietcrisis waar u al uw vragen kunt stellen en u in gesprek kan met onze speciale gast SP Tweede Kamerlid Farshad Bashir, woordvoerder financiƫn.

U bent hier