h

Succesvolle verkiezingsmarkt

31 mei 2009

Succesvolle verkiezingsmarkt

De SP kijkt met tevredenheid terug naar de verkiezingsmarkt van afgelopen zaterdag. Zowel de SP als jongerenorganisatie ROOD was met een kraam op het Veerplein vertegenwoordigd. De SP deelde duizenden tomaat-schuursponsjes uit, ROOD fotografeerde in totaal meer dan honderd mensen met de leus “..wil minder Brussel”.

Van ’s morgens vroeg tot laat in de middag waren ROOD en de SP in het centrum van Vlaardingen aanwezig om de stadsgenoten naar de stembus te bewegen. De jongerenorganisatie ROOD bracht deze dag ook bezoek aan diverse sportverenigingen om jongeren te informeren over de aankomende Europese verkiezingen.

Foto’s van de meer dan honderd Vlaardingers die aangaven minder Brussel te willen zijn te bezichtigen op de website van de SP afdeling Vlaardingen. Iedereen die de SP op straat is misgelopen kan via www.minderbrussel.nl alsnog lezen waar de SP in Brussel voor staat.

U bent hier