h

ROOD voorziet Vlaardingse raadzaal van Mosquito

3 oktober 2009

ROOD voorziet Vlaardingse raadzaal van Mosquito

Frank Hoogervorst, ROOD Vlaardingen

ROOD, jong in de SP heeft donderdag 1 oktober ingesproken in de gemeenteraad over de Mosquito. De Mosquito is al tijden een doorn in het oog voor de SP-jongeren. Het piepkastje laat een hoge piep horen die alleen te horen is voor mensen onder de 25 jaar.

ROOD is tegen het gebruik van de Mosquito als middel om de hangjongeren problematiek aan te pakken. Frank Hoogervorst: “De Mosquito is geen oplossing maar het verplaatst alleen het probleem”. Daarom heeft ROOD tijdens de raadsvergadering een irritante piep laten horen die ook hoorbaar was voor iedereen boven de 25 jaar!

ROOD heeft de burgemeester aangeboden om eens mee te gaan langs de hangplekken om met de hangjongeren te gaan praten, in plaatst van ze weg te piepen. De burgemeester zegde toe hier graag bereid toe te zijn.

U bent hier