h

VVEH: Politiek? Lekker Boeiend!

2 februari 2010

VVEH: Politiek? Lekker Boeiend!

9 februari is lijsttrekker Arnout Hoekstra te gast bij de jongerenavond van Vele Vlaardingers Eén Huis. Politiek? Lekker Boeiend!, dat is het thema voor de verkiezingsavond die Vele Vlaardingers Eén Huis organiseert. Voor veel jongeren is 3 maart 2010 de eerste keer dat ze mogen stemmen voor de Vlaardingse gemeenteraad. Maar wat voor zin heeft dat? Waar gaat de gemeente over en welke invloed heb je daar over als jongere? "Vele Vlaardingers Eén Huis wil de jongeren van 18 tot 28 jaar bewust maken van de macht die ze hebben als kiezer" verklaart Joyce Middelkoop, sociaal cultureel werker bij VVEH. "Daarom organiseren wij een debatavond voor jongeren in Vlaardingen."

Na een muzikale opening wordt met een panel van jonge kandidaten van diverse partijen die aan de verkiezingen deelnemen gediscussieerd over zaken die jongeren bezig houden in Vlaardingen. Het gesprek wordt geleid door “Eenheid is Kracht” uit Rotterdam. “Er zijn diverse thema's die jongeren bezig houden in deze complexe multiculturele samenleving en waar het Vlaardingse stadsbestuur over gaat. De partijen kunnen hun mening daarover geven en met het publiek van mening wisselen," betoogt Joyce Middelkoop.

Dinsdag 9 februari
20.00 uur
Vele Vlaardingers Eén Huis
Floris de Vijfdelaan 148 Vlaardingen

Alle jongeren van Vlaardingen zijn uitgenodigd.

U bent hier