h

Actie in de kou voor hartverwarmende werknemers TBV

1 december 2010

Actie in de kou voor hartverwarmende werknemers TBV

Dinsdag 30 november heeft de SP de actie’ Armoede werkt niet’ gehouden. Dit was ondanks de bizarre kou een geweldig hartverwarmend succes te noemen. Het leek erop dat de mensen werkzaam bij het TBV ons aan het opwachten waren. Veel mensen binnen hadden zich verzameld voor de ramen,wat tot gevolg had een applaus en juichend personeel.

Nog voor hun dienst erop zat kwamen de mensen al naar buiten om onze petitiekaarten te ondertekenen. Een medewerkster van de Ericaschool- een school met mensen die een handicap hebben en zo goed als zeker bij de sociale werkvoorziening terecht komen- kwam naar ons toe en zij had op de Ericaschool uit eigen initiatief handtekeningen opgehaald die zijn ons overhandigde.

Minpuntje was : Één van de werknemers had een stapel petitiekaarten mee naar de werkvloer genomen, en helaas werd het invullen van de kaarten niet toegestaan door de leiding-gevende, met als excuus dat de leidinggevende een andere politieke kleur aanhangt. Om circa 16,30 kwamen er zoveel mensen tegelijk naar buiten dat de pennen en kaarten niet meer aan te slepen waren en de rijen alsmaar langer werden. Uiteindelijk hebben ze allemaal kunnen tekenen en kunnen wij spreken van een geslaagde actie.

U bent hier