h

SP-Statenlid Eva de Bakker bezoekt Vlaardingen

10 februari 2011

SP-Statenlid Eva de Bakker bezoekt Vlaardingen

Eva de Bakker
Kandidaat-Statenlid Eva de Bakker komt naar Vlaardingen. Op vrijdagavond 18 februari is zij samen met leden van de SP-afdeling Vlaardingen te vinden op het Veerplein. De Bakker gaat daar met de mensen in gesprek over de komende Provinciale Statenverkiezingen: ‘Op woensdag 2 maart zijn er hele belangrijke verkiezingen. Deze verkiezingen worden een test voor het kabinet-Rutte, en wat ons betreft een pro-test!’.

Met de verkiezingen van 2 maart kunnen de inwoners van Vlaardingen zich tevens uitspreken tegen de aanleg van een snelweg door de Zuidbuurtseweg en langs het strand van de Surfplas. De SP is namelijk een van de weinige partijen die zich in de Provinciale Staten verzet tegen de komst van de Blankeburgtunnel: ‘Je stem telt deze verkiezingen daarom drie keer: voor het bestuur van de provincie, voor de nieuwe Eerste Kamer en tégen de Blankenburgtunnel.’

Eva de Bakker is tevens gemeenteraadslid in Leiden. In 2007 werd zij gekozen in de Provinciale Staten. Zij is daar woordvoerder jeugdzorg en vice-fractievoorzitter.

U bent hier