h

Hoekstra renoveert voetbalveld DVO'32

20 juni 2012

Hoekstra renoveert voetbalveld DVO'32

 (c) Roel Dijkstra
Foto: ©Roel Dijkstra -
Wethouder Arnout Hoekstra heeft woensdag 20 juni 2012 het startschot gegeven voor de renovatie van het 2e voetbalveld van voetbalvereniging DVO ‘32. De gemeente is eigenaar en beheerder van de drie velden van het DVO-complex aan de Marathonweg. Het complex heeft een hoofdveld en een tweede veld van natuurgras. Het derde veld is van kunstgras. Een renovatie van een natuurveld is ongeveer eens per vijftien jaar nodig. Gedurende de komende zomerstop wordt van het tweede veld de graslaag verwijderd en nieuwe drainage en een beregeningssysteem aangebracht. Ook wordt het veld opnieuw ingezaaid. De velden worden in de toekomst niet alleen bespeeld door DVO ’32, ook voetbalvereniging CION Vlaardingen verhuist op termijn naar het DVO-complex. De renovatie is een eerste stap naar de totstandkoming van een nieuw sportpark voor CION en DVO.

U bent hier