h

Van Marsbergen (SP) niet herverkiesbaar

24 juni 2013

Van Marsbergen (SP) niet herverkiesbaar

Alke
SP-fractievoorzitter Alke van Marsbergen zal na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 niet meer terugkomen in de raad. Van Marsbergen is sinds 2002 actief lid van de SP, sinds 2006 gemeenteraadslid, en vanaf 2011 fractievoorzitter: “Ik heb inmiddels twee jonge kinderen en ga vanaf september weer beginnen met een studie, dat vraagt een hoop tijd en energie. Ik ben daarom tot de conclusie gekomen dat het beter is om mijn taken over te dragen en daarom ben ik niet meer herverkiesbaar”, aldus Van Marsbergen.

Alke zal zijn taken als raadslid tot het einde van deze periode blijven voortzetten, maar niet meer als fractievoorzitter: “Ik zal het fractievoorzitterschap overdragen aan Ingrid Wijker. Ingrid heeft mij de laatste tijd veelvuldig bijgestaan met raad en daad, ik weet zeker dat zij het als fractievoorzitter goed zal doen. Ik heb het werk met veel plezier gedaan, en ga het zeker missen. Ik ben de fractieleden dankbaar voor de goede samenwerking van de afgelopen jaren, en kijk met plezier terug op alle successen en de mooie dingen die voor de stad hebben mogen doen.”

U bent hier