h

Hoekstra loopt veertig kilometer voor Syrische vluchtelingen

7 maart 2014

Hoekstra loopt veertig kilometer voor Syrische vluchtelingen

De Vlaardingse SP-lijsttrekker Arnout Hoekstra zal in de nacht van 29 op 30 mei van Rotterdam naar Den Haag lopen om geld op te halen voor Syrische vluchtelingen. Hoekstra heeft inmiddels uit eigen portemonnee honderd euro neergelegd en hoopt dat veel mensen zijn tocht zullen ondersteunen: ‘Veel mensen, waaronder veel kinderen, hebben hun huizen moeten verlaten door het geweld in Syrië. Het minste wat je dan kunt doen is solidariteit tonen en hulp aanbieden’ aldus Arnout Hoekstra.

Het is ook mogelijk om zelf mee te wandelen. Stichting Vluchteling zal zorgen dat met het opgehaalde geld de nodige hulp aan de slachtoffers in Syrië zal worden geboden. Arnout zijn veertig kilometer lange nachtelijke tocht is te sponsoren via http://www.nachtvandevluchteling.nl/arnouthoekstra

Reactie toevoegen

U bent hier