h

Kasper Vink nieuwe fractievoorzitter SP

31 maart 2014

Kasper Vink nieuwe fractievoorzitter SP

Kasper Vink is door de nieuwe gemeenteraadsfractie van de SP benoemd als fractievoorzitter. Als fractievoorzitter zal hij leiding geven aan de fractie en samen met lijsttrekker Arnout Hoekstra de komende weken betrokken zijn bij de vorming van het nieuwe college: “Ik dank de fractie dat ze mij het vertrouwen geven om te fractie te mogen leiden. Als grootste partij heeft de SP de komende jaren een grote verantwoordelijkheid bij het op orde brengen van de financiën en het oppakken van de zorgtaken die van het Rijk naar de gemeente komen. De SP loopt niet voor die verantwoordelijkheid weg en zal hard aan de slag gaan om dit in het belang van de Vlaardingse bevolking zo goed en sociaal mogelijk te regelen”.

Kasper Vink is sinds de afgelopen verkiezingen raadslid, maar was daar voor al lange tijd op de achtergrond betrokken als fractieondersteuner. In het dagelijks leven is hij financieel directeur bij een bedrijf in de metaalsector. Binnen de fractie is hij met name betrokken bij de onderwerpen financiën en economie.

Reactie toevoegen

U bent hier