h

Heropening stiltecentrum Vlietlandziekenhuis

16 juli 2014

Heropening stiltecentrum Vlietlandziekenhuis

Woensdag 8 juli 2014 is het vernieuwde stiltecentrum van het Vlietlandziekenhuis heropend door wethouder Arnout Hoekstra. Hij deed dit namens het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen.
In zijn toespraak benadrukte hij dat dit stiltecentrum tijdens de bouw geschonken is door Vlaardingen, omdat de gemeente het belang inzag van een plek waarin je je even terug kan trekken om tot rust te komen.

Mark Janssen, lid van de raad van bestuur van het Vlietlandziekenhuis, bedankte de gemeente Vlaardingen voor het schenken van het stiltecentrum.

Na de opening konden de aanwezigen alvast even genieten van de rust die dit mooie stiltecentrum uitstraalt.

Reactie toevoegen

U bent hier