h

SP opent Vlaardings zorgmeldpunt

5 januari 2015

SP opent Vlaardings zorgmeldpunt

 

De SP wenst alle Vlaardingers een goed en gezond 2015 toe. 2015 is begonnen en daarmee is ook de verantwoordelijkheid voor een groot deel van de zorg naar de Gemeente overgeheveld. Ongetwijfeld heeft U hierover al diverse vormen van informatie ontvangen.

De SP is altijd voorstander geweest voor zorg vanuit de wijk , van wijkteams en zorg voor elkaar.  Dat dit nu alleen gebeurt met gelijk een bezuinigingsronde opgelegd door dit PvdA/VVD Kabinet daar zijn we uiteraard helemaal niet blij mee.                                 Dankzij de inspanningen van de SP heeft Vlaardingen wel in diverse wijken een inlooppunt gekregen waar u met al uw vragen over alle mogelijkheden van zorgverlening terecht kunt.  Toch willen we graag als SP -Vlaardingen ook van u horen waar , wanneer en hoe het niet goed gaat.

Hiervoor openen wij dan ook de deur van ons SP-Pand op de Broekweg 76. Met ingang van donderdag 8 januari 2015 zullen wij iedere donderdagmiddag geopend zijn van 14:00 tot 17:00 en daar zal altijd minimaal                 1 raadslid aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan. Deze gesprekken zullen altijd een vertrouwelijk karakter hebben, uiteraard kunt  u natuurlijk ook gebruik blijven maken van onze telefonische hulpdienst                            op 010-4357758

Daarnaast zult u ons weer 1x in de maand op het veerplein aantreffen alwaar we ook graag met u van gedachten wisselen over alle zaken die ons als Vlaardingers bezig houden.

De SP is van  mening dat Vlaardingen zich goed voorbereid heeft op haar nieuwe taken maar we delen toch ook uw zorg en angst dat er niemand buiten de boot mag vallen want een ieder die zorg nodig heeft moet deze ook krijgen.

Kasper Vink
fractievoorzitter SP- Vlaardingen

Reactie toevoegen

U bent hier