h

Buurtactie voor rotonde Zwanensingel

23 april 2017

Buurtactie voor rotonde Zwanensingel

Foto: SP
Afgelopen zaterdag gingen bewonersorganisatie De Toekomst en de SP langs de deuren in de Vogelbuurt Zuid. Het doel van de actie is om zo veel mogelijk handtekeningen op te halen om de gevaarlijke kruispunt Zwaluwenlaan Zwanensingel te vervangen voor een veilige rotonde. Er kwamen handen te kort, zoveel enthousiasme was er om een handtekening te mogen zetten voor deze rotonde. Bewoners uit Vlaardingen en Schiedam waren heel blij met deze handtekeningenactie en hopen dat deze rotonde gerealiseerd kan worden. Liever gisteren dan morgen.

In de paar uur dat er handtekeningen werden verzameld waren er al honderden handtekeningen gezet. Ook de komende dagen wordt er doorgegaan met het ophalen van handtekeningen. Deze worden uiteindelijk aan de wethouder overhandigd, met het verzoek aan het college van B&W en de gemeenteraad om de rotonde financieel mogelijk te maken. Online tekenen kan via: https://vlaardingen.sp.nl/rotonde 

Reactie toevoegen

U bent hier