h

SP Vlaardingen kiest lijsttrekker

5 juli 2017

SP Vlaardingen kiest lijsttrekker

Foto: SP
De leden van de SP-afdeling Vlaardingen hebben dinsdagavond Arnout Hoekstra wederom benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Hoekstra werd op voordracht van het afdelingsbestuur unaniem gekozen, er hadden zich geen tegenkandidaten gemeld. 
 

De SP-leden stemden deze avond alleen nog voor de eerste plaats op de kandidatenlijst. Tevens stemden zij over de samenstelling van de kandidatencommissie en de programmacommissie. Deze gaan de komende maanden werken aan de rest van de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma. In het najaar zullen de lijst en het programma aan de ledenvergadering worden voorgelegd.

Arnout Hoekstra is daarmee voor de vierde keer op rij lijsttrekker. Hij is 15 jaar lid van de SP, was vijf jaar fractievoorzitter in de gemeenteraad, werkte vier jaar voor de Tweede Kamerfractie en is inmiddels zes jaar wethouder.

Reactie toevoegen

U bent hier