h

SP-jongeren organiseren discussieavond over flexwerk

29 oktober 2017

SP-jongeren organiseren discussieavond over flexwerk

Foto: SP
Op 10 november organiseert ROOD (jongerenorganisatie van de SP) een politiek jongerencafé over de gevolgen van de flexwet. Tijdens deze avond gaan wij in gesprek over de gevolgen van de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Wij onderzoeken welke bedrijven in Vlaardingen gebruikmaken van deze bungelbanen en hoe wij hiertegen in verzet kunnen komen.

“Steeds meer jongeren zijn de dupe van de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Flexwerk zorgt voor onzekerheid over je inkomen en beperkt je toekomstperspectief. Alleen de werkgevers profiteren van deze mogelijkheid om zo lang mogelijk met tijdelijke contracten te werken.” Aldus Tugay Filiz, woordvoerder van ROOD Vlaardingen.

De bijeenkomst is op vrijdagavond 10 november om 20.00 uur in het SP-pand aan de Broekweg 76.  Toegang alleen voor jongeren van 14 t/m 28 jaar. Entree en consumpties zijn gratis.

Reactie toevoegen

U bent hier