h

SP Vlaardingen stelt kandidatenlijst vast

14 december 2017

SP Vlaardingen stelt kandidatenlijst vast

Foto: SP

De SP gaat komend voorjaar de verkiezingen in met veertig kandidaten. Tijdens de drukbezochte ledenvergadering stelden de leden de kandidatenlijst vast. “De kandidatenlijst kent nieuwe maar ook vertrouwde gezichten: een combinatie van vers bloed, continuïteit en ervaring.” aldus Frank Hoogervorst, vertrekkend raadslid en lid van de kandidatencommissie.

Van de huidige fractie staan Kasper Vink, Ingrid Wijker en Jolanda Löke weer in de top tien. Ook voormalig raadslid Alke van Marsbergen staat na vier jaar weer terug op de lijst. Nieuwe namen zijn Marcel Kerkhof, Jasper van der Velden en Tugay Filiz.   

Afdelingsvoorzitter Willem de Man: “Met veertig kandidaten houdt de SP rekening met de mogelijkheid van forse groei, maar het laat ook zien een breed gedragen partij te zijn met een forse achterban en veel leden.”

Lijsttrekker Arnout Hoekstra (33 jaar) werd eerder dit jaar al door de leden gekozen. Hoekstra is deze verkiezingen voor de vierde keer op rij de lijsttrekker van de socialisten. Met zeven jaar ervaring als wethouder en daarvoor vijf jaar als fractievoorzitter is hij opnieuw voornemens de grootste partij van Vlaardingen te leiden en verantwoordelijkheid te dragen voor het besturen van de stad: “Wij hebben een geweldig team van mensen die hun kwaliteiten en inzet reeds ruimschoots bewezen hebben. De lokale politiek is momenteel een zorgwekkende slangenkuil van gelukzoekende individuen die slechts zand in de machine gooien. Als brede betrouwbare partij met een sterke ideologie biedt de SP een sociaal alternatief tegenover het lokaal-rechtse chagrijn. Samen met Vlaardingers kunnen wij Vlaardingen verder helpen.”

Kandidatenlijst SP Vlaardingen:

1 Arnout Hoekstra
2 Kasper Vink
3 Ingrid Wijker
4 Marcel Kerkhof
5 Alke van Marsbergen
6 Jolanda Löke
7 Jasper van der Velde
8 Tugay Filiz
9 Willem de Man
10 Hans Stolk
11 Frank Hoogervorst
12 Arie Redert
13 Arie Stolk
14 Kwestan Nadir
15 Jan Poot
16 Siciid Ducaale
17 John Peters
18 Edgar Meyer
19 Jalal al Baz
20 Martine van der Velde
21 Michel Carree
22 Cora de Koning
23 Tareq Paikar
24 Bert van Bommel
25 Ernie Streefkerk
26 Arie-Jan de Boer
27 Sina Azizi
28 Thomas van Dijk
29 Wendy Geelhoed
30 Hans Oosterholt
31 Nel Rawie
32 Nico Kerkum
33 Els Geelhoed
34 Arjan Sterenberg
35 Orasa Riengsanthie
36 Ingrid van der Weijden
37 Martin van Zeventer
38 Michel Drop
39 Eef van den Bos
40 Henny Hoekstra-Nuis

Reactie toevoegen

U bent hier