h

ROOD Vlaardingen bezet hoofdkantoor Waterweg Wonen

19 april 2018

ROOD Vlaardingen bezet hoofdkantoor Waterweg Wonen

Maandag 16 april is ROOD Vlaardingen verhaal wezen halen bij WaterwegWonen over de gebrekkige ondersteuning die zij verlenen bij dringende situaties. In dit geval zou 1 mei de particuliere huurwoning van een jongere in Vlaardingen worden opgezegd, WaterwegWonen heeft hier behalve het doorverwijzen naar WoonnetRijnmond niks mee gedaan. Ook toen de tijd begon te dringen.

Ook toen wij met zijn allen langs gingen was niemand bereid ons te helpen. Tot wij een tentje opzette in het gebouw, toen waren er wel opeens medewerkers beschikbaar die ons konden helpen. Met succes! De betreffende jongere wordt nu degelijk ondersteund door WaterwegWonen.

Reactie toevoegen

U bent hier