h

Een kaartje aan een ander

16 april 2020

Een kaartje aan een ander

Foto: SP

Veel mensen zitten thuis, missen hun sociale contacten en zijn onzeker over de toekomst en hun inkomen. Veel mensen zijn dagelijks aan de slag, om zorg te verlenen, te zorgen dat de winkels bevoorraad blijven en onze cruciale voorzieningen in stand blijven. Zij maken zich zorgen om hun gezondheid en dat van hun naasten. Samen een biertje drinken, een praatje in de supermarkt of een dagje naar het strand zit er voorlopig allemaal niet meer in.

Samen slaan wij ons door deze crisis heen. Samen zorgen wij dat deze crisis ons uiteindelijk sterker maakt. Samen zorgen wij dat deze crisis inzichten en veranderingen mogelijk maakt die eerder onmogelijk leken. Dat wij weer bewust worden van wat in het leven écht belangrijk is.

Daarom is het belangrijk om in contact te blijven. Om elkaar een hart onder de riem te steken. Dat wij samen meer zijn dan individuen. Daarom gaan wij komende tijd duizenden ansichtkaarten schrijven. Kaarten schrijven aan mensen die wij kennen, en mensen die wij niet kennen. Gewoon zomaar een handgeschreven kaartje. Een klein gebaar. Anoniem, of met een afzender.

Meeschrijven? Vraag (gratis) een stapeltje kaarten aan via https://vlaardingen.sp.nl/form/ansichtkaarten

Reactie toevoegen

U bent hier