h

Herdenking 75 jaar Hiroshima en Nagasaki

23 juli 2020

Herdenking 75 jaar Hiroshima en Nagasaki

Foto: SP

6 augustus herdenken wij dat het 75 jaar geleden is dat de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki bijna volledig werden verwoest door twee atoombommen. Helaas is het vraagstuk rond kernwapens nog steeds actueel. Het is goed om stil te staan bij de slachtoffers uit het verleden, en tevens in gesprek te blijven over de mondiale wapenwedloop. Kom daarom 6 augustus 2020 om 10.00 uur naar het Rosarium, Holysingel, 3136 LA Vlaardingen (naast het benzinestation). De herdenking wordt georganiseerd door Platform Ander Vlaardingen, Vele Vlaardingers Eén Huis, Pax Ambassade van Vrede en landelijke vredesorganisatie PAX. Ivm de coronamaatregelen is vooraf aanmelden noodzakelijk: Via ambassadestadvanvrede@kpnmail.nl of 0630565296 Ps. Bestel in onze shop voor slechts 8,50€ zo'n gaaf 'Niet in mijn naam' t-shirt: https://shop.sp.nl/…/particulier/rood/t-shirt-niet-mijn-naam

Reactie toevoegen

U bent hier