h

Demonstratie: Houd huren betaalbaar!

8 april 2006

Demonstratie: Houd huren betaalbaar!

'Op de demonstratie tegen het huurbeleid van Dekker waren rond de 3000 heel boze huurders. Waaronder ook een aantal Vlaardingers natuurlijk.
Dekker was wel aanwezig om het standpunt van huurders in ontvangst te nemen, maar liet zich niet op het podium zien. Dat was te gevaarlijk volgens haar 'bewakers'. Nu was er onder de demonstranten, waaronder erg veel SP'ers, absoluut geen agressieve stemming. We zullen het dan ook maar op lafheid houden. Of zou het zijn dat het beleid van Dekker niet te verkopen en te verdedigen is. Dat zal het wel zijn.
Onder de demonstranten waren niet alleen spandoeken en kreten tegen de huurliberalisatie te zien en te horen, maar er was ook opvallend veel verzet tegen sloopplannen van betaalbare huurwoningen in het land'.
Huurdemonstratie

U bent hier