h

Met de bus vanuit Vlaardingen naar SPELEN 2008 WALIBI WORLD!

8 maart 2008

Met de bus vanuit Vlaardingen naar SPELEN 2008 WALIBI WORLD!

SPELEN 2008 WALIBI WORLD, gratis busvervoer met SP Vlaardingen!

SPELEN 2008 WALIBI WORLD

Met de geweldige ledendagen in Burgers Zoo en Het land van Ooit nog in het achterhoofd, gaan we weer een stap verder. In één van de grootste pretparken van Nederland – Walibi World - nodigen we alle SP'ers, hun familie en bekenden uit om samen met ons 'SPELEN 08' mee te maken. Bestel dus snel kaarten want vol = vol!

Of je nu jong of oud bent, je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag in de meer dan 40 attracties van Walibi. De waaghalzen stappen natuurlijk in één van de snelle achtbanen, de allerjongsten kunnen zich een hele dag uitleven in Walibi Land, en voor ouderen is er theater, caberet, debat & speeddaten met politici. Als klap op de vuurpijl is daar nog een geweldig optreden van één van Nederlands bekendste bands!

Toegangskaarten

Kaarten zijn maar € 5,00 voor volwassenen en tot 16 jaar is de toegang € 2,50. Bestel je kaarten voor SPELEN in Walibi World nu op SPnet. Alleen SP-leden kunnen kaarten bestellen. Lid worden doe je hier, voor slechts 5euro per kwartaal!.

Meld je aan voor gratis busvervoer!

Vanuit de afdeling Vlaardingen hebben we een bus georganiseerd, dus leden die snel zijn hebben gratis vervoer. Aanmelden kan via vlaardingen@sp.nl, wees snel want vol = vol.

Programma

11.30 uur Welkom in grote SP-tent, optredens van oa. Javier Guzman en The Corona’s
12.15 uur Vrije toegang Walibi en o.a. speeddaten met Kamerleden, politieke debatten en het ROOD-Wereldrecord Twister
16.30 uur Afsluiting met trekking megaloterij en een toespraak van Jan Marijnissen

Word lid van de SP
Bestel kaarten voor SPELEN 2008 WALIBI WORLD
Meld je aan voor gratis busvervoer vanuit Vlaardingen. (vol = vol)

U bent hier