h

Driek van Vugt naar Vlaardingen

15 maart 2009

Driek van Vugt naar Vlaardingen

Driek van VugtZaterdag 21 maart komt Driek van Vugt naar Vlaardingen. Driek zal hij samen met de jongeren van ROOD, jong in de SP, in gesprek gaan met de bewoners van de marktbuurt. Driek van Vugt was van 1999 tot 2003 lid van de Eerste Kamerfractie van de SP. Hij is de jongste senator van Nederland ooit. Daarnaast is hij oprichter en de eerste voorzitter van de politieke jongeren organisatie ROOD, jong in de SP. Momenteel is hij lid van het landelijke partijbestuur, en is hij regiovertegenwoordiger in Zeeland.

De SP houdt in het kader van ‘Buurten in de buurt’ een buurtenquête en deelt de ZO-krant uit. Middels een permanente buurtenquête bezoekt de SP alle buurten in Vlaardingen. Voor aanvang van de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 hoopt de SP alle buurten bezocht te hebben. Aanstaande zaterdag is de buurt rond de Broekweg (marktbuurt) aan de beurt. Meerdere malen per jaar betrekt de afdeling partijprominenten om aan de enquête deel te nemen, Kamerleden Luijben, Poppe en Vliegenthart gingen Van Vugt voor. Op deze manier weten de politici in Den Haag ook wat er onder de Vlaardingers speelt.

 

Wikipedia: Driek van Vugt
Buurten in de buurt

 

U bent hier