h

Campagne Europese verkiezingen opgeschort

1 mei 2009

Campagne Europese verkiezingen opgeschort

Naar aanleiding van de verschrikkelijke gebeurtenis tijdens koninginnedag in Apeldoorn hebben wij er toe besloten de campagne activiteiten tijdelijk op te schorten. Ook zal de SP zaterdag niet op het Veerplein aanwezig zijn. Aanvankelijk was de bedoeling dat EP-kandidate Jessica van Ruitenburg deze dag Vlaardingen zou bezoeken. Er wordt nog gekeken of deze activiteit op een later moment als nog doorgang kan vinden. Tot iedergeval 5 mei zal de SP geen doorgang geven aan haar publieke campagne activiteiten in Vlaardingen.

Namens het afdelingsbestuur en het campagneteam van de SP afdeling Vlaardingen,

Willem de Man, afdelingsvoorzitter
Arie-Jan de Boer, organisatiesecretaris
Arnout Hoekstra, fractievoorzitter

U bent hier