h

SP roeit Vlaardingse sloepenrace

20 juni 2009

SP roeit Vlaardingse sloepenrace

Vandaag om 11.00 uur opende de het SP-roeiteam de Vlaardingse Sloepenrace. De roeiwedstrijd werd gesponsord door Fontijne en georganiseerd door het Zeekadetkorps Vlaardingen. In totaal deze 18 teams mee die verspreid over de dag in tweetallen een zo snel mogelijke tijd probeerde te behalen. Na het passeren van de finishboei sprongen afdelingsvoorzitter De Man en fractievoorzitter Hoekstra overboord om zwemmend de kadettenboot Assam 2 te bereiken voor handdoeken en droge kleding. De Lions Club roeide uiteindelijk het snelst en wonnen de wedstrijd. De SP nam iets wat teleurgesteld de tweede prijs mee naar huis, maar beloven volgend jaar terug te komen om de wisselbokaal van de Lions Club over te nemen.
SP-roeiteam


Foto's: Irene Hoekstra

U bent hier