h

Political High tea: ‘Jongerenoverlast’

28 november 2013

Political High tea: ‘Jongerenoverlast’

Iedere tweede zondag van de maand organiseren Vlaardingse SP-jongeren een Political High tea. Tijdens de High tea bespreken jongeren onder het genot van thee, cupcakes en chocoladetaart de politieke actualiteit en zaken waar het voor de jeugd aan ontbreekt. Vervolgens worden de woorden omgezet in daden door deze doormiddel van debat en activisme op de lokale politieke agenda te plaatsen.
 
Zondag 8 december is het thema ‘Jongerenoverlast’. Diana Khader, een van de initiatiefnemers: “Veel mensen storen zich aan rondhangende jongeren. Maar zijn jongeren altijd het probleem? Of zijn oudere mensen gewoon soms intolerant? Wij gaan er graag de discussie over aan.” Speciale gast tijdens deze middag is de jongste wethouder uit de Vlaardingse geschiedenis, Arnout Hoekstra (Jeugdzaken).
 
De Political High tea is openbaar en gratis toegankelijk voor alle Vlaardingse jongeren tot 28 jaar, en vindt plaats tussen 15.00 en 17.00 uur in het afdelingskantoor van de SP aan de Broekweg 76 te Vlaardingen. Graag vooraf aanmelden via diana.khader@sp-vlaardingen.nl. De High tea is een initiatief van de jongeren in de SP.
 

 

Reactie toevoegen

U bent hier