h

SP Vlaardingen presenteert verkiezingsprogramma

11 januari 2014

SP Vlaardingen presenteert verkiezingsprogramma

 

De leden van de SP-afdeling Vlaardingen hebben hun verkiezingsprogramma voor de periode 2014-2018 vastgesteld. In het programma doen zij ruim honderd voorstellen voor de komende vier jaar. Lijsttrekker Arnout Hoekstra: “Wij kijken met plezier terug naar de afgelopen drie jaar waarin wij als SP mochten deelnemen aan het college. Maar wij zijn nog niet klaar, en willen graag de komende vier jaar verder om de stad gezond te maken!”

De SP wil Vlaardingen gezond maken, zowel financieel gezond als investeren in de gezondheid van de mensen. Hoekstra: “Er liggen veel kansen om mensen meer te laten bewegen, de zorg voor ouderen en gehandicapten te behouden, de jeugdzorg zo te organiseren dat geen kind buiten beeld raakt en te strijden voor het behoud van onze natuur en veiligheid.”

Het volledige verkiezingsprogramma is te lezen op de website van de SP. Enkele speerpunten uit het programma zijn:

  • Geen fusie tussen Vlaardingen, Maassluis en Schiedam
  • Huishoudelijke hulp wordt geleverd door vakmensen die een fatsoenlijk salaris verdienen
  • De Krabbeplas wordt blauwalg-vrij
  • We starten een Taskforce Aanpak Woninginbraken
  • De Westhavenkade wordt alleen afgesloten tijdens evenementen en wanneer het druk is op de terrassen

Lees het volledige programma via https://vlaardingen.sp.nl/verkiezingsprogramma-2014-2018

Reactie toevoegen

U bent hier