h

SP kiest nieuw bestuur

8 oktober 2014

SP kiest nieuw bestuur

De leden van de SP in Vlaardingen hebben vanavond een nieuw bestuur gekozen. Nieuw toegetreden zijn organisatiesecretaris Jolanda Loke en de bestuursleden Els Geelhoed en Leo Minnigh. Herbenoemd zijn voorzitter Hans Stolk, penningmeester John Hoekstra en bestuurslid Remi Poppe. Uit hoofde van hun functie maken fractievoorzitter Kasper Vink en wethouder Arnout Hoekstra ook deel uit van het bestuur.

Raadsleden Ingrid Wijker en Frank Hoogervorst maakten tot voor kort ook deel uit van het afdelingsbestuur maar zullen zich de komende periode vooral inzetten vanuit uit raadsfractie. Ook neemt het bestuur afscheid van voormalig organisatiesecretaris Arie-Jan de Boer, die eerder dit jaar werd benoemd als voorzitter van de SP in Maassluis.

Afdelingsvoorzitter Hans Stolk: “De SP werd met de verkiezingen in maart de grootste partij van Vlaardingen. Het benoemen van een actief en stabiel afdelingsbestuur is een belangrijke voorwaarde om als partij op een goede manier verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor het bestuur van de stad. Het is een spannende opgave om in deze tijd van mondiale economische crisis de stad te mogen besturen. Als SP-afdeling hebben we de taak om zeven dagen per week met de inwoners in contact te blijven en vanuit onze socialistische ideologie de discussie te blijven voeren over de keuzes voor de stad.” 

Reactie toevoegen

U bent hier