h

Buurtteam VOP presenteert Buurtverbeterplan

1 maart 2017

Buurtteam VOP presenteert Buurtverbeterplan

Foto: SP

Vorig jaar heeft het buurtteam VOP een buurt enquête gehouden. De resultaten daarvan zijn uitgewerkt in diverse verbetervoorstellen. Deze voorstellen staan in een Buurtverbeterplan. Het buurtteam organiseer op 7 maart een bijeenkomst in de Buurtkamer om de resultaten te bespreken en aan te bieden aan wijkwethouder Ruud van Harten.

De VOP is een leuke en gezellige buurt, maar er zijn ook een aantal zaken voor verbetering vatbaar. De belangrijkste ergernissen die naar voren komen zijn: Parkeerdruk, hondenpoep, zwerfvuil, vuil naast de containers en fietsen/fietswrakken die overal en nergens staan. Het buurtteam wil met medebewoners en de wijkwethouder in gesprek over hoe deze ergernissen aangepakt kunnen worden.

Buurtteam VOP is opgericht op initiatief van de SP. Het buurtrapport is te downloaden op https://vlaardingen.sp.nl/VOP

De bespreking wordt gehouden op dinsdag 7 maart 2017, om 20.00 uur in De Buurtkamer aan de Valeriusstraat 28.

Reactie toevoegen

U bent hier