h

Centrum kleurt rood en groen: Geen BTW verhoging!

4 november 2017

Centrum kleurt rood en groen: Geen BTW verhoging!

Foto: Irene Hoekstra

Zaterdag kleurde de Vlaardingse binnenstad rood en groen. Tientallen activisten van de SP, GroenLinks en PvdA haalden handtekeningen op tegen de BTW-verhoging.

Veel Vlaardingerse stopte bij de BTW-marktkraam om een handtekening te zetten. De tariefsverhoging geldt voor onder andere de dagelijkse boodschappen, de fietsenmaker, boeken, groente en fruit, geneesmiddelen, concertkaartjes en het openbaar vervoer. 

De Vlaardingse afdelingen van GroenLinks, PvdA en SP verwachten de komende tijd wel vaker gezamenlijk als links blok op te moeten treden: “Het regeerakkoord van Rutte III zal zorgen voor een verdere tweedeling en een vermindering van de sociale zekerheid. Dat vraagt om een sterk sociaal tegengeluid.”

Reactie toevoegen

U bent hier