h

Nieuwe waterleiding Zeemanstraat

30 mei 2018

Nieuwe waterleiding Zeemanstraat

 

Op 14-05-2018  heeft de SP vragen gesteld over de regelmatig gesprongen waterleiding in de Zeemanstraat.   Na overleg met de gemeente heeft Evides besloten de waterleiding in de Zeemanstraat eerder dan gepland te vervangen. 

(Bron AD)

Ondergelopen straat krijgt nu snel nieuwe waterleiding.

De Zeeman- straat in Vlaardingen krijgt snel een nieuwe waterleiding. De huidige pijp sprong afgelopen anderhalve maand liefst drie keer, op dinsdag 15 mei zelfs twee keer. Bewoners zaten uren zonder water en besloten zelfs om op straat te douchen.

Evides zal de leiding nu 'met spoed' vervangen. Die ingreep moet vóór de bouwvak afgerond zijn. ,,We gaan ervan uit dat dit een groot deel van de problemen in de Zeemanstraat zal oplossen. Een totale verbetering in de wijk verwachten we echter pas als alle werkzaamheden zijn afgerond. Die staan voor komend najaar gepland'', meldt René van Beek, projectleider van Evides.

Ingrid Wijker 
 

Reactie toevoegen

U bent hier