h

Vrije entree onder 18 jaar voor Museum Vlaardingen is een stap in de goede richting

10 november 2018

Vrije entree onder 18 jaar voor Museum Vlaardingen is een stap in de goede richting

Vrije toegang tot het Museum Vlaardingen en een verlaging van het volwassenen tarief met bijna een derde van de prijs kan bij de SP op tevredenheid rekenen. Fractievoorzitter Kasper Vink: “ Het voorstel van de SP was natuurlijk om het voor iedereen gratis toegankelijk te maken maar dit is alvast een goed begin.”

Onlangs is in een bijeenkomst het nieuwe bedrijfsplan van het museum besproken.

Kasper Vink: “Er zijn naast de aanpassing van de entreegelden nog een flink aantal zaken op de schop genomen. Achter de schermen van het museum is hard gewerkt om met een solide plan te komen dat de continuïteit van het museum en de daarbij horende collectie voor de toekomst zal waarborgen”.

De SP rekent erop dat de overige fracties in de raad dit ook zullen inzien.

 

 

———————————————————————————————————

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Kerkhof. Tel: 0644286120

Reactie toevoegen

U bent hier