h

De SP in actie in de VOP

22 augustus 2022

De SP in actie in de VOP

Parkeerproblemen, vuilnis naast de containers, achterstallig onderhoud van de groenvoorzieningen, energieprijzen, overlast door huisjesmelkers; we krijgen behoorlijk wat signalen dat er werk aan de winkel is in de VOP. Veel mensen hebben het gevoel dat de buurt wordt verwaarloosd en dat de problemen zich opstapelen. En dan komt daar nog bij dat steeds meer mensen moeite hebben om de rekeningen te betalen. Terwijl de kosten stijgen en onze lonen, uitkeringen en AOW al jaren achter blijven.

Als SP gaan we daarom op zaterdag 27 augustus de buurt in en langs de deuren om met bewoners in gesprek te gaan over wat de belangrijkste problemen zijn en mogelijke oplossingen. We staan bovendien van 13.00 tot 15.00 met onze SP-actie-tent op het Mendelssohnplein met koffie en thee.
Je opgeven om mee te doen of heb je suggesties? Schrijf een mailtje naar
vlaardingen@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier