h

Actie Noodrem! op het Veerplein; Een succes!

9 oktober 2005

Actie Noodrem! op het Veerplein; Een succes!

De SP stand van de actie Noodrem tegen het nieuwe zorgstelsel leverde Zaterdagmiddag op het Liesveld in enkele uren 240 aan de stand ingevulde ingevulde protestkaarten op. Er waren mensen die voor hun eigen straat stapeltjes kaarten mee namen, en een mevrouw wilde 500 kaarten voor op de school waar ze werkte. Kortom het was de hele zaterdagmiddag een drukte van belang rond de SP stand op het liesveld. Afgelopen donderdagmorgen op de weekmarkt van De Loper in de Holy was het het zelfde beeld. In enkele uren ruim 140 aan de stand ingevulde protestkaarten. Over het algemeen waren de mensen gewoon blij dat we er waren en ze hun stem konden laten horen. We gaan nog even door dus.
Veerplein

U bent hier