h

SP stand in de Westwijk; Handtekeningen tegen gifstort

14 januari 2006

SP stand in de Westwijk; Handtekeningen tegen gifstort

Vanochtend stond onze stand in de Westwijk. In de strijd tegen de gifstort in de Biesbosch, 200.000ton gifafval dat de Shell in de jaren ’70 heeft laten storten, haalden de SP’ers handtekeningen op voor sanering, en het verzoek tot het nemen van verantwoordelijkheid. De in totaal zo’n bijna 300 ingevulde actiekaarten gaan samen met een zakje gifgrond naar de directie van Shell en naar Staatssecretaris van Geel. Er waren veel positieve reacties bij onze mensen aan de van Baerlestraat en de Wiardi Beckmansingel. Ondanks de kille kou nam het winkelende publiek bij de Albert Heijn, de Bas vd Heijden en de Aldi de moeite om de kaarten te ondertekenen. U hoeft niet de kou in om te tekenen, het kan ook warm achter de pc, via https://sp.nl/troost/
SP stand in de Westwijk
Stuur via mail ook stortgrond aan Shell en van Geel!

U bent hier