h

Actie tegen gifstort op aandeelhoudersvergadering Shell

16 mei 2006

Actie tegen gifstort op aandeelhoudersvergadering Shell

Aandeelhoudersvergadering
SP-Kamerlid Krista van Velzen heeft vanmiddag op de aandeelhoudersvergadering van Shell een begin gemaakt met het saneren van een gifstort van Shell. Met actievoerders uit Dordrecht, Vlaardingen en Den Haag heeft ze vandaag namens duizenden mensen uit het hele land zakken vervuilde grond overhandigd aan het bedrijf. Shell liet in de jaren zeventig door een onderaannemer tonnen gif dumpen bij het kwetsbare natuurgebied de Biesbosch.

Arnout Hoekstra deelt folders uit
Vlaardingse SP fractievoorzitter Arnout Hoekstra deelt folders uit aan Shell aandeelhouders

Van Velzen start eigenhandig sanering Stort van Troost
Actie tegen stort van Troost

U bent hier