h

VREDE IN HET MIDDEN OOSTEN !

11 augustus 2006

VREDE IN HET MIDDEN OOSTEN !

De Raden van Kerken van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis nodigen u uit voor een bijeenkomst op 17 augustus 2006, in Wijkcentrum Holy, Aristide Briandring 90, Vlaardingen. Het doel is om onze betrokkenheid en solidariteit te tonen met de slachtoffers in deze oorlog, zowel Libanezen, Palestijnen in Gaza en de Westbank, en Israëli.

De uitnodiging is ook speciaal gericht aan onze medeburgers die uit het Midden Oosten komen en daar familie en vrienden hebben.

Tevens willen we met elkaar de hoop levend houden op een spoedige en permanente vrede voor allen.

Met dit doel voor ogen hebben wij vertegenwoordigers uitgenodigd van Pax Christi/IKV, Een Ander Joods Geluid en uit de Palestijnse gemeenschap in Vlaardingen
Met deze organisaties zoeken we naar wegen om een vreedzame samenleving op te bouwen en zien daartoe mogelijkheden. Omdat we ervan overtuigd zijn dat geweld niets oplost.

We hopen dat u kunt komen om met elkaar onze bezorgdheid te delen en om elkaar door ontmoeting, woord, en muziek te bemoedigen.

We hebben enkele moskeeën over dit initiatief geïnformeerd en hopen dat ook zij aanwezig kunnen zijn. De datum is gekozen omdat we weten dat pas dan veel mensen uit onze regio terug zijn uit Palestina en Jordanië.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. We beginnen om 20.00 uur en sluiten om 21.30 uur de avond af.

U bent hier